Praktijk

Bij Rijschool 035 krijg je de juiste begeleiding, dat bij jou past. Niet alleen praktijk, maar ook theorie is erg belangrijk. Tijdens de rijlessen brengen we ook theorie in praktijk, waardoor je de regels van de weg feilloos zult leren. 

Ben je op zoek naar een spoedcursus of opfriscursus? Ook dan ben je bij Rijschool 035 in 't Gooi en Omstreken aan het juiste adres. Je kunt er voor kiezen om 1 of meerdere keren per week te lessen. Wij halen je op van je huis, je school of werk en gaan vervolgens naar een oefengebied in jou omgeving.

Praktijkexamen
Praktijkexamen mag je vanaf je 17e afleggen. Als je hiervoor slaagt, heb je je rijbewijs gehaald. Het praktijkexamen duurt ongeveer 55 minuten. Eerst maak je kennis met de examinator, vervolgens controleert hij je legitimatie en ‘Eigen Verklaring’. Hierna lopen jullie samen naar buiten voor een ogentest. Na de ogentest stelt de examinator een aantal vragen over de auto, en dan begint de rit. Hierin heb je alle gelegenheid om te laten zien dat jij goed genoeg kunt rijden om je rijbewijs te halen.

Jouw instructeur van Rijschool 035 rijdt met je mee en is bij het eindgesprek met de examinator aanwezig, tenzij jij dit niet wilt. Tijdens het eindgesprek wordt het formulier ‘zelfreflectie’ doorgenomen.

Wat je moet meenemen naar het praktijkexamen:
- De officiële uitnodiging voor je praktijkexamen;
- Je geldige legitimatiebewijs;
- Eventueel het adviesformulier van een eerdere tussentijdse toets;
- ‘Eigen Verklaring’;
- Het formulier ‘zelfreflectie’.

Druk op de link om Rijschool 035 te machtigen via DigiD, dan vragen wij voor jou je praktijkexamen aan:

 

 

 

 Hoe gaat het te werk


 

Theorie

Tussentijdse Toets

Praktijkexamen

 

 
 
 Volg ons op facebook!
 
 

 
home - praktijk - tarieven - 2toDrive - aanmelden - contact


Rijlesgebied: Het Gooi en Omstreken - Hilversum - Naarden - Bussum - Laren - Blaricum - Huizen - Loosdrecht - Baarn - Almere

Alle rechten voorbehouden - Rijschool035